Nieuws van Traffic-Comfort

Lees hier over de projecten en klanten van Traffic-Comfort

Traffic-Comfort VKR Examen

Op  Vrijdag 12-10-2018 maandag 15-10-2018 Dinsdag 16-10-2018 hebben wij voor onze opdrachtgevers en onze eigen mensen VKR Cursus met aansluitend het examen. Het waren drie gezellige dagen waarin men op een rustig tempo de leerstof tot zich kon nemen na de theorie werd er ook op de populierendreef ook een stukje praktijk gedaan. De maandag en de […]

Lees verder...

De hele week Botlek.

  In week 23 hebben onze top verkeersregelaars Raymond en Bela de hele week op verschillende plaatsen in de Botlek gestaan. Behalve het werk als verkeersregelaar hebben ze ook regelmatig bij gesprongen om de wegafzettingen op en van de weg te halen. Kortom, iedereen was weer tevreden.

Lees verder...

11-Juni-2018, Vleuten

  Op 11 Juni stond onze verkeersregelaar Bas voor een klus in Vleuten. Het betrof het plaatsen van lussen in de busbaan. Mede dankzij onze topper was de klus ruim binnen de tijd geklaard. Verkeersregelaar blij, opdrachtgever blij en werkers blij, wat willen wij nog meer. 

Lees verder...

7-6-2018 in Weesp.

      Op 7 juni heeft één van onze top verkeersregelaar in Weesp langs de N 236 ter hoogte van de Lage Klompweg gestaan. Het werk bestond uit het begeleiden van zandtransporten. Het was warm zo zonder beschutting, maar onze topper is betaald bruin geworden op het werk.

Lees verder...

2 Mannen naar de Botlek.

                                       Op 1-6-2018 mochten twee van onze toppers naar de Botlek om het plaatsen van een transformatorhuisje met een grote kraan te begeleiden. Het was even wachten op de kraan, maar toen deze er was hebben ze de klus snel en vakkundig geklaard. Weer een klus naar tevredenheid van alle partijen geklaard.  

Lees verder...

2 X Zeist-Driebergen.

Deze week hebben onze mannen op de zelfde dagen voor twee verschillende opdrachtgevers op twee verschillende locaties gestaan in Zeist-Driebergen op nog geen vier kilometers van elkaar af. Waar de één een rustig dienstje had op een bosweggetje. Mocht de andere stoeien met cementwagens, treinen en ander soort voertuigen.

Lees verder...

Het was warm en druk in Willemstad.

                      Beiden piksterdagen zijn onze mannen weer present geweest in en om de vesting van Willemstad. Dankzij hun is het weer een mooie en veilige piksteren geweest voor de toeristen die bij de vesting op bezoek kwamen. Als dank voor hun goede werk heeft de opdrachtgever ( Tako ) de mannen op een ijsje getrakteerd.   […]

Lees verder...

Het strand seizoen is weer begonnen.

                              Het strand seizoen is weer begonnen in Wassenaar. U zult ons weer regelmatig bij mooi weer boven aan de rotonde aan de Wassenaarseslag tegenkomen als verkeersregelaar en gastheer. Ons werk daar is om de afdeling toezicht en handhaving van Wassenaar/Voorschoten te ondersteunen om het strand en omgeving gezellig en veilig en honden vrij te houden. Bij grote drukten zullen […]

Lees verder...