Diensten

Uw problemen zijn onze zorg, welke dienst verlening past bij u?

De verkeersregelaars van Traffic-Comfort zijn gediplomeerde en goed opgeleide professionals. Zij begrijpen en weten hoe verkeersdeelnemers zich bewegen en gedragen op de weg. Zij gebruiken hun expertise om direct en daadkrachtig te kunnen handelen.

De verkeersregelaars zorgen voor een professionele uitstraling en door voorbereid en vooral tijdig op de locatie aanwezig te zijn kan kwaliteit worden gegarandeerd.

Of het nu gaat om infrastructure werkzaamheden, een evenement of een calamiteit, Traffic-Comfort zorgt voor ontzorging en veiligheid.

Traffic-Comfort heeft een eigen opleider in huis die zorg draagt voor de opleidingen de examinering van onze beroeps verkeersregelaars

Tevens verzorgen wij ook voor diverse externe partijen de opleiding tot  beroepsverkeersregelaar

Uniforme aanwijzingen zoals stop- en oprijdtekens moeten kunnen worden gegeven. Deze verkeersregelaars worden steeds vaker ingezet bij wegwerkzaamheden.

De opleiding is bedoeld voor personen die in het kader van de uitoefening van hun beroep waar nodig verkeersregelende taken gaan verrichten, indien het verrichten van die taken naar het oordeel van het tot aanstelling bevoegde gezag als hun hoofdwerkzaamheden moet worden beschouwd of moet worden geacht nauw verband te houden met de uitoefening van hun hoofdwerkzaamheden.